Кислородна терапија

oksigenska-terapija

Доволен ли е кислородот во воздухот кој го дишеме?

Недостатокот на движење и плитко дишење при стрес, води до хроничен недостиг на кислород. Тој може да е резултат и на несоодветна исхрана и на пушење. Јаглеродниот моноксид, кој го има при согорувањето на тутунот, се поврзува со хемоглобинот во крвта, кој транспортира кислородот од белите дробови до ткивата. Така телото не добива доволно кислород.
Повелете во ЕДЕА Фармација и запознајте се со нашата нова услуга која Ви нуди по здрав живот и надминување на проблемите со дишење.
Секој работен ден од 08:00 до 21:00 часот.
Ве очекуваме!