africka-sliva

Афричка Слива

430ден.

10 Капсули

SKU: africka-sliva Categories: ,

Опис

Се препорачува за зголемување на полната моќ кај мажи. Помага кај проблеми со простата, отежнато, не потполно и зачестено уринирање, како и кај воспалителни промени на уринарниот тракт.

Состав

Состав: Водено – алкохолен екстракт на кора од афричка слива (Pygeum affricanum) 130 mg.

Дозирање

1 капсула на ден во тек на јадење.

За производителот:

Локација: Viline vode bb Belgrade, Serbia

Коментари

Сеуште нема коментари.

Биди прв кој ќе го кементира “Афричка Слива”