diolin

Diolin – Диолин

550ден.

кутија со 20 кесички.

SKU: Diolin–Диолин

Опис

Diosmectite(Диосмектит) + Пребиотски влакна

Прашок во кесички за растворање за акутна и хронична дијареа за  деца над 6 години  и возрасни. Диолин претставува комбинација на диосмектит – природна силикатна глина со адсорптивни особини, и пребиотски влакна кои ја зајакнуваат и ефикасно ја обновуваат интестиналната микрофлора.Како резултат на своето природно дејство, Диолин не ја нарушува нормалната функција на цревата

Состав

диосмектит и пребиотски влакна.

Дозирање

1-3 кесички дневно . Максимум 10 дена.За деца над 6 год

За производителот

NTC- S.r.l –Милано,Италија
Увозник и застапник за Македонија: Солвис ДОО Гевгелија Подружница: Васил Стефановски 26а/2 ,1000 Скопје T: 02 6130 892 М: 075 217 035

Коментари

Сеуште нема коментари.

Биди прв кој ќе го кементира “Diolin – Диолин”