jointmd

JOINT MD

1,650ден.

50 Таблети

Опис

Употреба: Револуционерна формула и најнов пристап на тераприја при оштетена рскавица. Полн тераписки ефект се добива при четрнаесет деневна терапија. Дава три пати побрзи и подобри резултати од максималната приметета доза на глукозамин сулфат. Делува на оштетени зглобови и врши нивна регенерација при што ја смалува вкочанетоста. До дека на здравите зглобови им дава цврстина, подвижност и еластичност.

Состав

JOINT SUPPORT, JOINT HEALTH + JOINT GARD и Хиалуронска киселина.

Дозирање

Препорачана доза: три пати по една таблета на ден.

За производителот

Gemini Pharmaceutical USA

Коментари

Сеуште нема коментари.

Биди прв кој ќе го кементира “JOINT MD”