nanozeolit

Nanozeolit во прав

799ден.

Прашок 120 гр.

Опис

Nanozeolit е регистриран како додаток на исхраната, а се работи за високо биолошки активна супстанца, 100% природен минерал зеолит (clinoptilolite) во прав, со големина на честички многу под еден микрон. Овој производ на нанотехнологијата, има единствена комбинација која дава извонредни резултати при детоксификација на организмот па, неговиот ефект е исклучително посилен од сите досега познати антиоксиданси. Со богатиот состав на активни минерали со многу силни антиоксидациони својства ги елиминира отровите, тешките метали, слободните радикали, и врзувајќи ги за себе ги чисти преку урината, фекалиите и потта во текот на следните 8 часа по земањето.

Својства

 • Врши  детоксикација на организмот;
 • Помага во справување со разни бенигни и малигни тумори;
 • Супортивно за санирање на HPV вирусот , кандида и др.  гинеколошки заболувања
 • Проблеми со простатата и уринарниот тракт
 • Стабилизација и оптимизација на циркулаторниот систем;
 • Значително подобрување на крвната слика (холестерол, триглицериди, хемоглобин);
 • Спречува развој на атеросклероза и артериосклероза;
 • Ја подобрува функцијата на бубрезите, исфрлање на одредени видови камен во бубрегот и песок;
 • Зголемен и замастен црн дроб;
 • Помага при Diabetes mellitus и намалува појавата на компликации;
 • Ја оптимизира функцијата на ендокрините жлезди;
 • Ја оптимизира функцијата на ендокрините жлезди;
 • Брза елиминација на габични инфекции на кожа и слузокожа;
 • Помага при разни типови на алергии;
 • Има изразено антивирусно и имуномодулаторно дејство;
 • Прочистување – декалцификација на пинеалната жлезда
 • Го забрзува заздравувањето на рани и изгореници, препорачлива е и директна апликација на правот врз истите;
 • Подобрување кај невро – психолошки нарушувања;
 • Се употребува во стаматологијата по хируршки и инвазивни зафати, кај болести и ранички во усната празнина, помош при парадентозни тегоби, орално и со директна апликација на непцата;
 • Помош, прочистување, заздравување по хемотерапија, радиотерапија;
 • И секако, секој од нас што посакува подмладување, виталност и долговечност!

Употреба

Препорачливо е да се пие 1-3 пати на ден по една кафена лажичка растворена во 200 ml вода, чај, природен или свежо приготвен сок. Bоедно потребно е во тeкот на денот да се консумираат два до три литра вода. Важно е да се напомене за временскиот интервал на земање, доколку лицето пие лекарства. Временскиот интервал помеѓу пиењето на лекарствата и земањето на НАНОЗЕОЛИТ треба да биде минимум 2,5-3 часа, пред или после нивното пиење, бидејќи лековите нанозеолитот ги препознава како туѓи за телото и ги елиминира надвор од организмот, намалувајќи им го и неутрализирајќи го нивното дејство.

Коментари

Сеуште нема коментари.

Биди прв кој ќе го кементира “Nanozeolit во прав”