Silben nano

Silben nano – Спреј за рани

610ден.

спреј од 125 мл

Опис

Нова иновативна формулација на база на сребро направена со  нано технологија која се користи за локален третман на повреди на кожата (ескудативни рани, улцери, изгореници).

Помага во заздравување на улцерации, рани, декубитуси, хирушки инцизии, посекотини, места на поставување на централни или периферни венски / артериски патишта.

Ги изолира и заштитува раните и го намалува бројот на бактериите. Гарантира идеална микросредина која помага во зараснување на раните.

Состав

сребро, бензалкониум  хлорид, хијалуронска киселина, каолин.

Употреба

После добро површински исчистена рана напрскајте од спрејот. Не допирајте, не масирајте. Испрскајте 2 пати во текот на денот.

За производителот

NTC- S.r.l –Милано,Италија
Увозник и застапник за Македонија: Солвис ДОО Гевгелија Подружница: Васил Стефановски 26а/2 ,1000 Скопје T: 02 6130 892 М: 075 217 035

Коментари

Сеуште нема коментари.

Биди прв кој ќе го кементира “Silben nano – Спреј за рани”